Thermische bewakingscamera’s maken koortsdetectie mogelijk

Het is belangrijk dat mensen met een cruciaal beroep of in een vitale sector goed en veilig kunnen blijven werken. Beroepsgroepen die in de huidige omstandigheden vragen om continue bezetting, nemen steeds meer maatregelen. Hoe zorgt men ervoor dat bezoekers of personeel met koorts op tijd gedetecteerd worden? Thermische bewakingscamera’s in combinatie met artificial intelligence (AI) zijn het antwoord.

Intergarde biedt een complete oplossing
De camera’s zijn in staat snel de lichaamstemperatuur van medewerkers en bezoekers te registreren, waarna afhankelijk van de protocollen kan worden ingegrepen. Intergarde biedt een complete oplossing voor het meten van koorts middels de geavanceerde detectoren en algoritmen van Fever Screening Thermographic Camera’s. Op een afstand van 1 tot 6 meter kunnen deze camera’s op een halve graad nauwkeurig meten.

Directe melding
Deze techniek leent zich uitstekend voor snelle en voorlopige koortsscreening in kantoorgebouwen, fabrieken, stations, luchthavens en andere openbare plaatsen, met een nauwkeurigheid tot ± 0,3 ° C. De detectie kan meerdere personen tegelijk meten. De camera’s kunnen binnen een seconde de lichaamstemperatuur vaststellen. Er wordt alarm gegeven als iemand met koorts in beeld komt.

Vragen de huidige omstandigheden voor uw organisatie om continue bezetting ten tijde van het coronavirus en wilt u op tijd op de hoogte zijn of er mensen zijn die koorts hebben? Neem contact op met Intergarde voor de mogelijkheden.

Intergarde waakt en beveiligt, terwijl u onderneemt.

Wel zo gemakkelijk. Één business partner met álle diensten in huis: bewaking, beveiligingstechniek en een alarmcentrale. Wij bieden totaaloplossingen voor beveiligingsvraagstukken voor ondernemend Limburg, Brabant en Gelderland. Alles uitgevoerd in eigen beheer, wat garantie biedt op kwaliteit en continuïteit. Zo kunt u zich richten op uw business en wij waken over de veiligheid. Ervaar het verschil tussen ‘veilig voelen’ en ‘zeker weten’.

Neem contact op

Hoofdkantoor
Withuisveld 18
6226 NV  Maastricht
T 043 – 631 06 31
E info@intergarde.nl
www.intergarde.nl

Corona | aanvraag thermische bewakingscamera
Voornaam
Achternaam
Menu