Houd het veilig!

Maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Alle winkels mogen openblijven mits u ervoor zorgdraagt dat er niet te veel klanten tegelijk binnen zijn en iedereen 1,5 meter afstand van elkaar houdt.

Intergarde is er voor u.
Kunt u hulp gebruiken met het veilig in stand houden van uw onderneming (supermarkten, zorginstellingen, apotheken, etc.)? Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar.

Intergarde waakt en beveiligt, terwijl u onderneemt.

Wel zo gemakkelijk. Één business partner met álle diensten in huis: bewaking, beveiligingstechniek en een alarmcentrale. Wij bieden totaaloplossingen voor beveiligingsvraagstukken voor ondernemend Limburg, Brabant en Gelderland. Alles uitgevoerd in eigen beheer, wat garantie biedt op kwaliteit en continuïteit. Zo kunt u zich richten op uw business en wij waken over de veiligheid. Ervaar het verschil tussen ‘veilig voelen’ en ‘zeker weten’.

Neem contact op

Hoofdkantoor
Withuisveld 18
6226 NV  Maastricht
T 043 – 631 06 31
E info@intergarde.nl
www.intergarde.nl

Corona | aanvraag beveiliging winkels
Voornaam
Achternaam
Menu